top of page

nieuwe website

We hebben een geheel vernieuwde website gelanceerd. Na de succesvolle afronding van de opstartfase van ons programma, was het tijd om ook onze digitale aanwezigheid te verbeteren. De nieuwe website is ontworpen om medewerkers en organisaties in het Noordzeekanaalgebied te helpen bij het herkennen en bestrijden van drugssmokkel.

 


Filmpjes, feitjes en praktische tips

De website (www.sterknzkg.nl) biedt een schat aan informatie en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen er tal van filmpjes, feitjes en praktische tips vinden die hen helpen om criminele activiteiten te herkennen, te melden en te voorkomen. Het platform is niet alleen informatief, maar ook interactief, en biedt concrete handvatten om de veiligheid in de regio te vergroten.

 

Bescherm jezelf én je organisatie

Om de informatie toegankelijk en relevant te maken, is de website ingedeeld in twee hoofdsecties: "Bescherm jezelf" en "Bescherm je organisatie". De sectie "Bescherm jezelf" richt zich specifiek op medewerkers van bedrijven en biedt hen de nodige tools en kennis om zichzelf te beschermen tegen criminele inmenging. De sectie "Bescherm je organisatie" is bedoeld voor organisaties en HR-professionals en bevat waardevolle informatie en strategieën om de veiligheid binnen de organisatie te waarborgen.

 

We nodigen je graag uit  om een kijkje te nemen op de nieuwe website en te leren hoe ook jij kunt bijdragen aan een veiliger Noordzeekanaalgebied. www.sterknzkg.nl

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page