top of page

Mediacampagne "Meld, want ieder vermoeden telt"

Het gebied waarin we werken is groot. Er zitten talloze bedrijven en organisaties. Om zoveel mogelijk mensen in het gebied te bereiken, hebben wij een social mediacampagne ontwikkeld. De campagne loopt sinds eind januari en heeft als doel om werkenden in het Noordzeekanaalgebied alert te maken op signalen van drugscriminaliteit.


De campagne is opgedeeld in drie fasen waarin we eerst mensen bewust maken van het probleem en hen bekend maken met de risico’s en signalen. Hierna verdiepen we het onderwerp en vragen mensen om zelf  signalen te herkennen. In de laatste fase maken we mensen duidelijk waar en hoe zij een melding kunnen doen. We sporen hen aan om een melding te maken zodra zij een verdachte situatie zien. En geven aan hoe anoniem melden werkt.

 

Posters bestellen?

Social mediakanalen die worden ingezet zijn LinkedIn, Instagram, Facebook en You Tube. Daarnaast zijn er posters beschikbaar die bedrijven en organisaties kunnen ophangen op hun locatie. Interesse? Stuur een mailtje aan marloes.de.heij@amsterdam.nl. De campagne loopt nog tot en met 6 maart. In de loop van het jaar herhalen we de campagne.

 

Delen!

Het zou heel fijn zijn als jullie de campagne willen delen op jullie social media kanalen, zodat we nog meer mensen bereiken.
Bình luận


Bình luận đã bị tắt.
bottom of page